Individualni treninzi

Na individualnim treninzima bavim se povećanjem fleksibilnosti i mobilnosti, poboljšanjem posture, otklanjanjem deformiteta, jačanjem celog tela i obučavanjem pravilnom disanju i izvođenju vežbi.

Treninge prilagođavam tvojim trenutnim mogućnostima i cilju, ali da budem iskrena, često mi se desi da ljudima cilj izmenim, jer uvidim da postoji nešto mnogo preče od mosta/špage (na primer da se popravi hod). Neki kažu da sam stroga, ali zabavna, neki kažu da sam profesionalna, ali pristupačna. Ja znam samo da mi je UVEK cilj da nemam povređenog vežbača i da volim kada kraj sebe imam vežbača koji je odgovoran prema sebi.

Verujem da je svaki uspeh mojih klijenata pre svega njihov, jer je dobro slušanje trenera pola posla, a druga polovina je vredan i strpljiv rad. Sve što želiš da popraviš, imaj na umu da se nije preko noći “pokvarilo”. Ko god je hteo brze rezultate, nije se kod mene zadržavao. Ko je istrajan sada uživa u rezultatima i gradi nove. Za zakazivanje i informaciju o lokaciji individualnih treninga možeš mi pisati na mail popunjavanjem šablona ispod ili me kontaktirati preko instagram naloga: Zdepasta.

Cena individualnih treninga:

  • Pojedinačni trening 2.000
  • Mesečni treninzi 1.500 po treningu (bilo da želiš da treniraš jednom, dva, tri ili četiri puta nedeljno. Ovim načinom uplate sebi čuvaš termin, koji dogovorimo na početku meseca. Prenošenje termina u sledeći mesec nije moguće.)
  • Buškanje 3.000 *nije u sklopu mesečnog plana* (Tretiranje triger tačaka na određenom delu tela, ili celom telu. Ovo je ponekad neizbežno, jer je mišić toliko “ukočen” da se ne može pravilno ni trenirati).
    *ukoliko uplatiš mesec dana unapred, možeš iskoristiti dva treninga za jedan tretman buškanja.

Trajanje treninga je između 45-60 minuta. Na trening treba da poneseš peškir koji ćeš prostrati preko prostirke. 🙂